FRI FRAGT TIL PAKKESHOP PÅ ORDRER OVER 299,-

Om os

By Ritz fortæller om deres bæredygtige uld, hør og vintage silke

 

Velkommen til by Ritz  (før Wool & wilderness)
Vi er glade for at se dig på vores side, hvor du kan finde beklædning, i materialerne uld, hør og vintage silke, samt stilfuld og naturlig indretning. Du kan besøge vores butik på adressen Vægtervej 1B, 4720 Præstø, hvor du kan finde et bredt udvalg af vores produkter. 
By Ritz forhandler kvalitetsprodukter, hovedsageligt fremstillet af materialer fra de nordiske lande. Vores uldprodukter er alle fremstillet af mindre producenter, som anvender uld fra deres lokalområde. By Ritz har fokus på, at afstanden fra primærproducenten til dig, er så kort som muligt. Dette gør, at vores produkter i høj grad, ikke er belastet af miljøskadende bivirkninger, som lang transportvej eller kræver materialer fra alle verdenshjørner.

Vigtigt: da vi ikke har alle varer på lager, kan der være op til 3 ugers leveringstid på nogle varer. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os, enten per mail eller telefon. Husk - at vi kan tilpasse vores egne styles (by Ritz) og Sirri, efter dine ønsker. Hvis du fx. har brug for, at din sweater skal have ekstra lange ærmer eller gerne vil have en frakke, i en helt særlig farve eller måske få syet en pelskant på en jakke, så kontakt os og lad os se på det. Hvis du har andre ønsker til produkterne eller du ønsker noget, som du ikke kan finde på vores side, er vi meget åbne overfor nye ideer eller forslag til nye varer.

Du kan selvfølgelig også altid kan kontakte by Ritz, hvis du er i tvivl om størrelser og farver, inden du bestiller dine varer.  Vi skal gøre opmærksom på, at vores tøj er lavet af naturlige materialer og derfor kan variere i nuancerne. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål og vil vil vende tilbage til dig, snarest muligt.

Når du handler med by Ritz, gør vi alt for, at du skal få en god oplevelse. Vi er til for vores kunder og ved, at vores kvalitetsprodukter, kun kan gå hånd i hånd med god kundepleje. 


Håber du finder det du søger på vores hjemmeside eller ligger vejen forbi vores butik ved Præstø.

De bedste hilsner Christina Ritz-Andersen (ejer).

​CVR-nr: 3811 3348
Telefon: 51 27 55 55
Mail: info@byritz.dk 

​Administrations & butiksadresse: Vægtervej 1b, 4720 Præstø